Winkel verder
>
 
 
 
       
DE ALL-INCLUSIVE FORMULE

Ons principe
Bij ‘ikwilbanden.nl’ houden we het graag duidelijk. Wij houden niet van onvoorziene kosten en willen, net als u, vooraf weten wat de aanschaf van een product ons gaat kosten. En dat is nu precies de reden waarom ikwilbanden.nl de enige online-bandenshop is waar alle prijzen direct en inclusief btw, montage en verzending getoond worden. Dat noemen wij nou het ikwilbanden principe!


Inclusief montage, hoe werkt dat dan?
Zeg nou eerlijk, wat heeft u aan een set banden wanneer u deze vervolgens nog onder uw auto zal moeten laten monteren? U bespaart geld door online naar de goedkoopste band op zoek te gaan, maar doet deze besparing vervolgens teniet door de bijkomende en wellicht onvoorziene kosten voor de montage van de band. 

Daarom bieden wij een uniek full-service pakket. Door gebruik te maken van een eigen netwerk bestaande uit aangesloten autogarages bieden wij de mogelijkheid om uw banden zonder bijkomende kosten, door vakmensen te laten monteren. Het principe werkt simpel:

 1. U zoekt, middels ons aanbod, naar de ideale banden voor uw auto;
 2. U selecteert één van de 140+ aangesloten autobedrijven bij u in de buurt;
 3. U rekent het totale bedrag direct en betrouwbaar via iDEAL af;
 4. Uw banden worden vervolgens rechtstreeks naar het geselecteerde autobedrijf verzonden;
 5. Het autobedrijf zal na ontvangst van de banden contact met u opnemen voor het maken van een afspraak;
 6. Uw banden zullen op het afgesproken moment gemonteerd worden, waarna u zonder verdere kosten met uw nieuwe banden de weg op kunt!
   

De montage van uw band
Bij de montage van uw banden worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 1. De oude banden worden verwijderd
 2. De nieuwe banden worden gemonteerd en gebalanceerd
 3. Per band wordt 1 nieuw standaard ventiel en nieuwe standaard wielgewichten gemonteerd
 4. Bij licht metalen wielen worden standaard kleefgewichten gemonteerd en worden deze zo goed mogelijk uit het zicht gemonteerd


Inclusief montage en toch lage prijzen?
We horen het u al bijna denken, inclusief montagekosten en dan tegen deze prijzen..? Dat kan bijna niet! Toch bewijzen wij dat dit wel kan. Door goede afspraken met onze leveranciers en montageadressen te maken zijn wij niet alleen in staat een volledig product te bieden, wij doen dit ook nog eens tegen erg lage prijzen. Uiteraard doet dit verder niets af aan de kwaliteit van de banden.


Betrouwbaarheid
Ondanks het feit dat wij een prijsvechter op de online-bandenmarkt te noemen zijn, staan betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel. Wij eisen zowel van onze montageadressen als van onszelf een hoge kwaliteit en een goede service. Heeft u een vraag of opmerking over één van onze montageadressen, onze website of onze organisatie dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via het e-mailadres: info@ikwilbanden.nl of via de contactgegevens van Govers Automaterialen, initiatiefnemer achter www.ikwilbanden.nl.

INLOGGEN
Heeft u een ikwilbanden.nl - account? Log direct met uw gegevens in.
Vergeten
>
Inloggen
MEEST VERKOCHT
Bezig met laden van de meest verkochte banden en de laagste prijzen.
Bekijk al onze banden  
 
Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Bandmaten © 2024
Follow ikwilbanden on Twitter