Winkel verder
>
 
 
 
       

LANGERE LEVERTIJDEN!

Vanwege de drukte kunnen we op dit moment helaas geen leveringen binnen een dag garanderen. Wij vragen u om er rekening mee te houden dat bezorging momenteel tot 3 dagen kan duren. Wij vragen u om uw begrip.
       
Meer info >
 
 
   
Bijvoorbeeld:
205/55 VR 16 = 2055516
Meer info >
 
       
Meer info >
WORD DEELNEMER
BANDEN BESTELLEN
DE VOORDELEN
UITPROBEREN?
WORD DEELNEMER
BANDEN BESTELLEN
DE VOORDELEN
UITPROBEREN?
 
WORD DEELNEMER EN PROFITEER VAN ONZE HOGE VERGOEDINGEN

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, deelnemende montageadressen. Bent u een autobedrijf dat vanuit een goede service en hoge kwaliteit een aanvulling op ons netwerk kan zijn? Meld u dan aan als deelnemer en profiteer van hoge montage-vergoedingen! Aanmelden is volledig gratis! Meer informatie? Neem contact met ons op, of meld u aan via de knop ‘deelnemer worden’ in de menubalk.
PROFITEER VAN ONZE LAGE PRIJZEN EN SNELLE LEVERING!

Ook wanneer u geen montageadres wilt worden kunt u als bedrijf van onze lage prijzen profiteren. Wanneer u over een ikwilbanden.nl-account beschikt kunt u in enkele minuten uw banden bestellen en afrekenen. Uw bestelling zal vervolgens vrijwel altijd binnen één werkdag en zonder extra kosten op uw eigen adres afgeleverd worden.
DE VOORDELEN VAN IKWILBANDEN.NL

Een ikwilbanden.nl account is volledig gratis en stelt u in staat om op een simpele manier tegen lage prijzen uw autobanden in te kopen. Omdat onze producten direct vanuit de leverancier op uw adres afgeleverd worden profiteert u mee van lage transportkosten en kunnen wij vrijwel altijd binnen één werkdag leveren! Banden bestellen hoeft daarnaast, via ons simpele en directe bestelsysteem, maar enkele minuten in beslag te nemen. Ikwilbanden.nl, dat is simpel, voordelig en snel!
NOG NIET HELEMAAL OVERTUIGD?

Vraag een ikwilbanden.nl-account aan en laat u overtuigen door onze service. Een ikwilbanden-account aanvragen is gratis en verplicht u tot niets. Meld uw bedrijf geheel vrijblijvend, via de knop 'deelnemer worden', aan en probeer eens een bestelling uit.

U zult zien dat u niet meer anders zal willen!

GOEDKOPE BANDEN VAN ALLE MERKEN

U zoekt goedkope banden van bijvoorbeeld Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear, Dunlop, Viking, Pirelli, Falken, Meteor, Kuhmo of Vredestein? Kijk dan eens in onze voorraad daar vindt u alle merken tegen zeer lage prijzen.
 

DIRECT INLOGGEN

Bewaar de ‘direct-inlog-link’ in ‘de favorieten’ van uw browser en log voortaan direct in op onze website. U vindt uw eigen link in het inlogblok rechtsboven op de pagina.
Nog geen deelnemer?
>
INLOGGEN
Heeft u een ikwilbanden.nl - account? Log direct met uw gegevens in.
Vergeten
>
Inloggen
MEEST VERKOCHT
Bezig met laden van de meest verkochte banden en de laagste prijzen.
Zoek uw band
>
Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Bandmaten © 2024
Follow ikwilbanden on Twitter